12.10.2015

Jouluextra #2: All-time favorites


Elikkäs joo! Otsikon perusteella voi varmaan olettaa jotain ylettömän kivaa postausta mutta kerron vaan nyt viisi kohtaa siitä, mistä pidän eniten sims kolmosessa. :D (olisin joo voinut lisätä otsikon perään vielä in the sims 3 mutta en tajunnut heh)
Joten tästä tulee hieman lyhyempi jouluextra. Mutta extra kuitenkin!
Aloitetaaan ---->

1. Avonainen maailma
Tällä tarkoitan siis sitä, että toisin kuin kaikissa muissa The Sims-peleissä, kolmosessa on avonainen maailma. Eli latausikkunoita ei tule kun haluat mennä vaikka puistoon, mikä tuo ihan älyttömästi realistisuutta peliin. Tietysti kuuluisia kaninkoloja (eli työpaikat ja kaupat ym., joiden sisällä ei voi käytännössä vaikuttaa siihen mitä sim tekee) on vieläkin, mutta niistä tuskin päästään koskaan eroon. Eikä ne mua haittaa sinänsä, tärkeintä on että simini voi seilata vaikka missä täysin vapaasti.

2. Tekoäly
Elikkäs tämä tarkoittaa sitten sitä, että kun pelaat omalla perheelläsi, naapuruston muut simit eivät jää aikuisiksi vaan ikääntyvät, menevät naimisiin ja hankkivat lapsia. Se tuo jälleen sitä realistisuutta peliin, sillä vaikka en sims kakkosella tai nelosella pelannut ikinä hirmu kauaa samalla perheellä, oli kuitenkin tyhmää että kontrolloimasi simit ikääntyivät mutta ns. towniesimit eivät.

3. Siminluontitila
Tuskin tarvitsee tätä selittää kenellekään. Parempi kuin yhdessäkään muussa The Sims-pelissä, lukuunottamatta ehkä nelosta jossa ainakin vartalonmuokkaus on paljon kivempaa ja helpompaa. Mutta silti tykkään enemmän sims kolmosen CASista koska CAST! (eli create-a-style) 

4. Iltahuvit-lisäosa
Menee ehkä top vitoseen lempparilisäosissani sims kolmoselle, koska siinä tulee niin paljon kaikkea mukana. Eniten tykkään siitä, että voi asua kerrostalossa. :D Lisäksi ne uudet urat (ainakin ohjaaja & näyttelijä) on tosi kivoja! Ja kaikki ne uudet soittimet on ihania c:
Niin, ja tietysti Bridgeport on tosi mukava kaupunki. Niin erilainen verrattuna muihin sims kolmosen kaupunkeihin, koska yhdessäkään muussa ei ole niin paljoa kerrostaloja kuin Bridgeportissa :DD Kerrostalot is the thing in 2015.

5. Lapsi-taapero-"animaatiot"
En tosissani keksinyt parempaa selitystä tälle, mutta siis simlapsi voi halata taaperoa ja leikkiä sen kanssa jotain kurkistusleikkiä, ja se on mun mielestä ihan ylettömän söpöä ;__; Lisäksi lapsi voi antaa taaperolle tuttipullon, joka kyllä on tullut useasti tarpeeseen jos vanhin skidi on ollut lapsi ja sillä on ollut monta taaperoikäistä sisarusta! Itse asiassa pelaan tälläkin hetkellä yhdellä perheellä, jonka vanhempien toiveena on saada viisi lasta ja vielä kasvattaa ne teini-ikään saakka. Joten hulinaa on riittänyt.

Eli tässä oli tämä jouluextra. Voisi olla parempikin, mutta tuli hieman kiire postauksen kanssa pääosin siksi että meinasin unohtaa koko jutun :DD Olen tosin ihan ylpeä siitä, että jaksan viiden päivän välein tehdä edes jotain postausta tännekin!
Seuraava jouluextra ilmestyy luonnollisesti 15.päivä joulukuuta, ja neljäs -joka on samalla viimeinen jouluextra- 20. joulukuuta. 

Näkemisiin! :D
-hedgehog-












6 kommenttia:

  1. Uih, mun lempiasioita on varmaan suurinpiirtein samat kolmosessa ^.^ Toi avonainen maailma om kyllä se lemppari :p Iltahuvit - lisäosaa en omista vielä, mut aion kyllä ehdottomasti hankkia joskus :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitän kommentista :)
      Ja joo, avonainen maailma on elämä. Ei ihme ettei TS4 kiinnostanut kun latausikkunoita tulee joka paikasta, pläääh.

      Ja kannattaa hankkia Iltahuvit! Tyksin siitä lisäristä kyllä kovasti c:
      -hedgehog-

      Poista
  2. Tää oli kiva postaus!
    Ja itelläki aika lailla samat lempparit. Varsinki just tuo avonainen maailma on kyllä niin pure gold

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista, ja kiva että pidit postauksesta!
      Mulla oli alunperin ideana tehdä yks toinen postaus, joten tää oli ihan b-valinta. En tosissani keksinyt mitään järkevää mutta kiva että joku piti :D
      Ja avonainen maailma..oon niin sad kun sitä ei tullu neloseen :(

      -hedgehog-

      Poista
  3. Samat jutut mullakin on varmaan lemppareita. Itellä on vielä se, että grafiikat on paremmat kolmosessa kuin kakkosessa tai nelosessa (ilman ladattuja). + Avonainen maailma on kyllä sellainen josta olen vähän EA:lle jopa vihainen, että ne otti sen nelosesta pois :D Siis joo, tajuan että pelin pitää olla helppo nakki koneelle - mutta silti nelonen tarvitsee enemmän tehoja kuin kolmonen, että koko peli edes suostuu avautumaan.

    Ja tää oli minunkin mielestäni kiva postaus! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitän kommentista Jenni c:
      Ja joo, tonkin (=grafiikat on kivs) oisin voinut pistää mutta jäi pois koska koko postaus oli ehkä vähän...tylsä? En tiedä sitten.

      Ja joo, olisivat tehneet siitä sitten oikeasti kunnollisen. Ja avonaisen maailman lisäksi nelosesta puuttuu myös taaperot. UIMA-ALTAATKIN puuttui kunnes ne tuli päivityksen mukana. Gnaahh.

      Mutta joo, ihmettelen kyllä että te muutamat piditte tästä postauksesta koska itse nyt jälkeenpäin olisin voinut keksiä jotain parempaakin. Aina voi kritisoida itseään :DD
      -hedgehog-


      (ja joo, kukun tietokoneella vielä yhden aikoihin yöllä)

      Poista