12.05.2015

Jouluextra #1: Lataussivustoja


Jee, enää 19 päivää jouluun! (nyt kun tätä kirjoitan on 5.päivä joten jooo)
Elikkäs joo. Päätin nyt että jotain jouluextraa voisin tehdä, ja tässä on osa 1! Kaikki varmaan luki että mikä tän postauksen aihe on, eli kerron muutaman sivuston mistä omasta mielestäni löydän parhaimmat jutut.

Aloitetaaaan --->
(ja muuten, esittelen nää sivustot ihan randomissa järjestyksessä eli ensimmäinen ei välttis ole suosikki ja viiminen "inhokki")

Elikkäs joo! JS SIMS (en tiedä pitääkö kirjottaa capsilla mutta mulla se ainakin on niin) on lyhyessä ajassa noussu mun suosikkilataussivustoilla monta sijaa. (joo, pidän oikee listaa lempparisivuista hehhe) Sivustoa ylläpitää taiwanilainen tyttö, ja jestus se osaa tehdä vaikka mitä hienoja vaatteita.

Sivulta löytyy siis enimmäkseen vaatteita, hiuksia ja muita asusteita -tärkeimpänä varmaankin kengät ynnämuut- sekä muutama sim. Tietysti nyt kun Sims 3 on vanha peli niin tää ylläpitäjä on siirtynyt TS4-ladattaviin mutta tekee vielä silloin tällöin vaatteita myös kolmoselle.

Sunny CC Finds on ollut yksi suosikeistani siitä saakka kun sain uuden tietokoneen, siihen simsin ja aloin etsiskellä kaikenlaisia ladattuja sinne. Sivusto on siis tumblr, eli ns. normaalista lataussivusta poiketen se vie sitten aina toiselle sivulle kun haluat ladata peliisi jonkun tietyn jutun. Kaikki nyt varmaan tietää :D
Sunny CC Finds ei rajotu pelkästään vaatteisiin, vaan sen latausskaala on tosi iso. Eli kaikenlaista korvaavista ihoista sukkiin löytyy. (tai no ei ehkä ihan nyt sukkia mut you get the idea)
Tyksin kyllä tästä saitista ihan hirmuna :3

Seuraavaksi listaan tähän muutaman muun tumblr-saitin joihin en laita mitään sen ihmeempää kuvausta koska ne ovat miltei samanlaisia Sunny CC Findsin kanssa - ainoa ero on varmaankin tarjonta.



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ja sitten taas yksi blogspot-pohjainen sivusto! Eli kuten kaikki varmaan tietää (musta tuntuu et kaikki tietää nää edellämainitut saitit mutta ei se haittaa :DDD), niin AUTS:n tarjonta on JS Simsin tapaan painottunut vaatteisiin, hiuksiin sekä asusteisiin ja simeihin. Niin, ja myöskin tältä sivustolta löytyy ladattuja sekä kolmoselle että neloselle.


All About Styleltä olenkin sitten ladannut niin kauan kun jaksan muistaa. Tältä saitilta löytyy sims kakkoselle, kolmoselle sekä neloselle vaatteita. Hiuksia ja joitain asusteita on muutama, mutta enimmäkseen tarjonta on niissä vaatteissa.
Tää nyt on sivusto jonka kaikki tietää, mutta oli pakko listata tämäkin tänne koska keskiaikaisten pukujen tarjonta (tosin sims kakkoselle, nyyh) on loistava. Aina kun käyn katsomassa niitä pukuja, olen seuraavassa hetkessä jo tyyliin asentamassa sims kakkosta koneelle :D
Mutta myös kolmoselle tehdyt vaatteet on tosi hienoja! Ne ensimmäiset nyt on mitä on, mutta sitten kun klikkaa vaan vikalle sivulle niin vaatteet on heti paljon hienompia. Jej. c;

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Eli tässä oli tämä postaus! Kaikki jotka nyt latailee ahkerasti kaikkea simsiin niin tiesi nää sivustot nyt entuudeltaan, mutta siltä varalta että täällä mun blogissa seikkailee joku aloittelija niin tein tän postingin. Olisin voinut listata sivustoja enemmänkin (ja keskittyä siihen että kaikki tekstit ois ollu samankokoisia, sori) mutta olen ihan kuolemanväsynyt ja halusin saada postauksen tänään ulos. Korjailen niitä varmaankin huomenna, jos jaksan. :)

Hyvää joulunodotusta kaikille! c:
-hedgehog-

6 kommenttia:

  1. Taas tulen häiritsemään sua näillä mun avuttomilla lataus-kyssäreillä :D Mutta siis, mulla on oikeat kansiot, purkuohjelmat jne. Jos tyylii haluun jonku korvaavan ihon tms, painan "download" ja se tulee normaalisti sinne "packages" (mikä lie) kansioon rar tiedostona ja puran sen sinne. Mut mitä sit pitää tehä :D Se ei ainakaan mulla ilmesty maagisesti sinne "ladatut" kohtaan. :p

    Jos vastaat niin yay, toivottavasti sait selvää tästä kommentista

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oo, en oo huomannu tätä kommaa ku vasta nyt :D
      Mulla se ilmestyy kyllä aina, jännää. Eli senhän pitää olla niin että tietokoneella tiedostot-kohdasta Electronic Arts --> The Sims 3 --> Mods --> Packages ja sitten sinne Packages-kohdassa mulla on vielä kansio nimeltä Downloads johon laitan kaikki ladatut.

      En tiiä nyt tajusinko sun kommentin oikeen tai tajusitko tätä vastausta mutta joo. :d Kannattaa kysyä joltakulta toiselta vielä jelppiä varmuuden vuoksi!
      -hedgehog-

      Poista
    2. En muuten oikeen vastannu sun kyssäriin XD Eli sit ku lataat jonkun ladatun, purat sen winrarilla (itse käytän tätä) ja sit siitä sinne kansioon. Sen jälkeen en itse ainakaan tee mitään, vaan ne ladatut tulee ihan normisti peliin.
      Kannattaa muuten katsoa että onko se sun ladattu sims3packina, koska jos näin on niin sitä täytyy ainakin itsellä klikata ja sitten sims "lataa" sen sinne peliin.
      -hedgehog-

      Poista
  2. Pakko muuten vielä kysyä, että miten postauksiin saa "bannerit"? Koska mua häiritsee, et omas blogis postauksen kaikki kuvat tulee suoraan ja postauksien erotteleminen yheltä sivulta on vaikeeta :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No ootapas nii koitan selittää :D
      Eli kun teet uuden postauksen, ihan ekaksi (ennen tekstiä tai mitään) laitat alkuun kuvan, jossa lukee vaikka sen kyseisen postauksen otsikko tai jotain. Sitten siinä, mihin yleensä näpytät postauksen nimen on alla kaikkia minijuttuja, kuten kohta mistä voi lisätä postaukseen linkin ja näin. Siinä ihan lähettyvillä on sellainen paperin näköinen juttu, joka on keskeltä poikki. Klikkaat sen jälkeen kursorilla uudelle riville ja painat sen jälkeen siitä hajonneen paperin näköisestä kohdasta. Se laittaa ne postaukset tolleen että näkyy pelkästään otsikon "banneri" :D

      Toivottavasti tajusit, koska en oo mikään hullun hyvä selittäjä. XD Saat toki kysyä, jos ei tästä sekalaisesta kommasta oikeen saanut mitään auki!
      -hedgehog-

      Poista
    2. Juu, ymmärsin kommentin oikein hyvin ja oli apua :)! Kiitos paljon

      Poista