11.05.2015

Smith-Djovorenko: Bisnestä ja vauvoja




Whee, uusi postaus! Edellisestä postauksesta onkin kulunut *krhm* vähäsen aikaa :D Tämän postingin olisi pitänyt tulla aikaisemmin, mutta koulukiireet vievät kyllä yllättävän ison siivun ajasta. Nyt kun uusi jakso alkoi, mulla on enemmän aikaa tehdä kaikkea kun kokeisiinluku ei ole se pääasia mitä mietin. :) Eli postauksia saattaa tulla tiheämpään tahtiin!

Toi asento :D Niin ujon oloinen! Ihana Sergey <3 
Adelynn saa laittaa kokinhanskat käsiinsä ja pyöräyttää (wut) itselleen ja miehekkeelleen (:D) muutaman leivän! Simien ruokahalu sais melkeen olla suurempi, vaikka musta tuntuu että nälkäpalkki on punasella jo kahden tunnin jälkeen syömisestä. Välillä taas yks murokulho riittää koko päiväks, ja oon sillee et 'MITÄÄÄ'
Olen muuten ihan rakastunut noihin Killstarin paitoihin. Omg. *__* Ja Adelynniin, se on niin nätti! c:
Musta tuntuu taas että otan vähän turhia kuvia, enkä etene kahdessakaan postauksessa juuri yhtään :DD Yritän parantaa tapani!

Ihana töllö muuten mutta toi kuva menee liian ylös ja tohon alhaalle jää tollanen musta palkki :c Huomatkaa Adelynn.
Ihmissyöjätyynyt, pääosassa Sergey Djovorenko. Elokuva, joka saa kylmät väreet hiipimään selkäpiitäsi pitkin. Ensi-illassa ei milloinkaan. :D 
Adelynn: "Sergey, sä et tosiaankaan huomaa _mitään_ kummallista tässä tilanteessa? Noi tyyn-"
Sergey: "Ne on ihan nätit, ostin alesta eli jos ei puoli-ilmaiset tyynyt kelpaa niin sitten lennät ulos tuosta ovesta korkolappu takapuolessasi!"
...Jaa. :D Kivasti sanottu, Sergey...?

Adelynniä ei kiinnosta miehensä sekoilut, viisas nainen. Syödessä kaikki unohtuu. 
Kattokaa nyt, heti iloisempi ilme kasvoilla kun sai syötyä!

Sergeyllä ei mee ihan niin hyvin. :DDD

Sergey: "Ihan hyvin mulla menee. Köh. Köhköhhhhh"
Ihan varmasti.

Syöminkien jälkeen vessaan tuli ruuhkaa, sillä Sergey ei meinannut lähteä suihkusta. Adelynninkin pitää päästä pesemään itsensä, Sergey!
My man c-:

Ette ikinä arvaa mitä tapahtuu

Ette, ette...

Okei, ehkä mun mielikuvitus näitten tekstien kanssa on vähän hukassa. TAI NO MITÄ KEKSIÄ TÄHÄN TEKSTIKS KUN OTAN VAAN TOLLASIA KUVIA .____.

Päästä hedgehog valloilleen kuvanmuokkauksen kanssa ~ tulos.
"Come on Barbie let's go party ;)"
"Ah ah oh yeah!"

Mä oon aina vihannut tätä animaatiota siis jumalauta voi vittu lapset älkää kuunnelko mua
Ei voi vaan epätodellisempaa juttua simsissä olla. Sekin että nainen/mies taikoo tuttipullon ilmasta syöttäessään vauvaa/taaperoa on ihan plaaaa. Sims 2...vois ehkä asentaa sen tähän koneelle jos jaksais.

Mush mush MUSHROOM
Tää on muistaakseni sitten seuraavalta aamulta, kun kaksikko viitsi viimein nousta. Lue: Sergeyllä oli töitä, ja Adelynnkin nousi siinä sit samaan aikaan huvikseen (lue: aikaisemmin mainittu ruokapalkki huusi punaista).

Come on Barbie let's go party part 2.

Mush mush mushroom XD Mikä mulla on.
PS: mua ei siis sais päästää mihinkään kuvanmuokkausohjelmaan edes vierailulle, tähänkin kuvaan on piilotettu nimittäin pieni tekstinpätkä. Ei ole mitään halventavaa tai seksististä, mua vaan nauratti tää eilen kun katoin Cinema Sinsin tekemää vidiä Twilight-saagan ekasta leffasta ;DD Jos joku löytää edes tekstin sijainnin ja näkee sen lukea, annan keksin! Mission Impossible.

Ja jos joku nyt sen arvasi, niin pariskunta yritti saada vauvaa taloon :3 Ekalla kerralla ei onnistunut, kokeilivatpa siis seuraavan kerran tuntia ennen Sergeyn töihinlähtöä niin johan kuului PLIKETIPOM pelistä ja ilmeeni on vaan 





Adelynn on niin kaunis ilman meikkiäkin. Ignooratkaa noi järkyttävät jalat, en oo jaksanu ladata sitä varvas/jalkamodia :D
Niin, ja Sergeyhän on siis bisnesalalla. Olen varmaan maininnut sen jo sata kertaa, mutta tässä nyt vielä. 

Kivan näkösiä työkavereita! Not.


No, eipä tarvii ainaskaan huolehtia että Sergey kehittelisi tässä ajan myötä jonkun työpaikkasuhteen. Hyh helskutti.
Adelynnkin jaksoi sitten ihan tosissaan nousta ja mennä pesemään hampaita-lue, että ihan ilon ja huvin vuoksi laitoin naisen pesemään legojaan sillä kaksi sekuntia aikaisemmin hän oli oksentanut pönttöön kaikki sisuskalunsa suunnilleen että :DDD
Tajusin tässä nyt kun äsken tarkastelin itseäni peilistä että mähän näytän otsatukkaa lukuunottamatta aika paljon Adelynniltä tällä hetkellä! Mulla on tollanen -tai vähän pitempi actually- polkka, choker tälläkin hetkellä kaulassa ja miltei pelkkää mustaa päällä. Lisäksi käytän välillä punasta huulipunaa koulussa. Olenko luonut tulevan itseni? NÄENKÖ TULEVAISUUTEEN?

Lopetetaan tähän tää postaus. LoL. (muistan kun kaikki kirjotti sen noin rip 2011)
Eli joo, vähän tällanen turha läjä kuvia mutta jjoo. Välipostaus, välipostaus. Sentään mainitsin kaikki otsikon jutut tässä postauksessa :D Edes jotenkin järkevä.
Sori ettei ole tullut tänne postailtua useammin. Koulussa tosiaan alkoi joku kuukausi (? en muist) sitten uusi jakso, ja muutamia kokeita on ollut jo. Niihin on siis luettu, ja ekan kokeen sain jo takasinkin! Ysi tuli, ettei ihan turhaan tullut kerrattua kaikkea tietoa päähän c:
Eli niihin kokeisiin lukemiseen on mennyt aikaa, ja muhun iski se kuuluisa ei-huvita-pelata-sit-vvvvv-yhtään-juttu joskus kuukausi taaksepäin. Eli peli-into on ollut nollilla käytännössä.

Blogin puolitoistavuotisjuhlatkin lähestyvät, apua! Sinne olen suunnitellut omasta mielestäni ison extran, joka paljastuu sitten myöhemmin. ;D

Mutta joo! Yritän ryhdistäytyä, ja saada vähän isomman postauksen seuraavaksi ulos kun peli-intokin alkaa palailla. :) Pahoittelen vielä taukoa.
-hedgehog-

Ainiin, yksi extrakuva meinas jäädä.
(mä en tiedä mikä mua vaivaa)



10 kommenttia:

  1. Yaaas, pääsen vihdoin tännekki kommentoimaan :Dd
    Uh, Sergey on tos kuvas kyl oikee malli ;)
    IHMISSYÖJÄTYYNYT "ensi-illassa ei milloinkaan" pls, sano etten ollut ainut joka nauro näin paljon x))
    Etin tota sun pientä piilo tekstiä vaikka kuinka ja kauan, enkä siltikää löytäny :( Saanko silti keksin, oon ollu niin kiltti? :))

    Mutta juu, hyvä postaus oli!
    En enää osaa lopettaa järkevästi, joten lopetan tän kommentin vaa tällei tönkösti xDD

    VastaaPoista
  2. :D Kiva että pidit postauksesta! (ja mun huonoista vitseistä hehheh)
    Joo, se teksti tulikin yllättävän pienellä ja sulautus aika hyvin siihen kuvaan XD Että en oleta kenenkään sitä löytävän kjeh kjeh >:) (kun en itekään enää löydä sitä xd)
    Saat silti keksin. :3

    Mut joo, kiva kun tulit kommentoimaan c:
    -hedgehog-

    VastaaPoista
  3. Onko se teksti tuossa vasemmalla puolella melkein verhon vieressä tuollainen keltainen?

    VastaaPoista
  4. Vauvoja vauvoja! Hah en muista olenko aiemmin kommentoinut sulle? Mut nyttenpähän kommentoin! Jee uusi postaus! Nykyään niitä ilmestyy niin harvoin mun bloggerin etusivulle, että uuden otsikon bongaaminen aiheuttaa aina jonkin asteisen riemunkiljahduksen! Tykkään ihan sikana näiden kaverusten (ok, ehkä vähän huono ilmaisu nyt kun ollaan jo lapsentekopuuhissa) ulkonäöstä! :) Vähän outo juttu, mutta (nyt kun oli noin paljon sänkykuvia :D) noi lakanat on superihanat :o
    Hah, challenge accepted..... Löysin tekstin! Tai no, se näyttää ihan pieneltä viirulta enkä saa mitään selvää edes kirjaimista :D veikkaan 'mush mush mushroom' koska se kuulostaa niin hauskalta :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hehe, kiva että pidit postauksesta :)

      Ja joo, taisit olla nyt kolmas joka löysi sen :D En itsekään enää muista mitä siinä tekstissä oli, mutta ei se haittaa...kai XD Sen tekstin piti tulla isommaksi mutta nyt kävi näin.

      Nää mun vastauskommat on vähän awkwardeja kun näpyttelen näitä kännykällä vieläkin pienessä aamuväsymyksessä (heräsin tunti sitten) mutta en mä vastaamattakaan vois jättää kun joku jaksaa ees kommentoida.

      -hedgehog-

      Poista
  5. Vilkaisin ohimennen tätä postausta ja totesin, että hitto, mun pitää lukea enemmän :D
    Hajosin ihan totaalisesti parissa kohtaa, etenkin tolle postitytölle lopussa :'D

    Ei mulla muuta. Keep up the good work vai miten se meni!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oo, kiitos kommentista! :D

      Ja kiva että mun jutut naurattaa edes joitakuita. Yritän myös pitää yllä hyvää työtä vai miten ton nyt sitten suomentais. Englannista suomeksi käännetyt lausahdukset ym. kuulostaa vaan niiiin tyhmiltä XD

      -hedgehog-

      Poista
  6. Kommentoimpas ajoissa :'D parempi myöhään kun ei millonkaan?

    Pakko sanoa, että tuli kyllä muutaman kerran naurettua :D Varsinkin toi viimenen kuva, hahah :D

    Jihuu, vauvojen tekopuuhissa! Kuulostaapa jotenkin irstaalta :D (liian rajuja juttuja tälläset 18 vuotiaalle naisihmiselle voi että..)
    Sergey on kyllä aah nam :3 Tatskat on vaan se juttu D: Adelynnkin on erittäin kaunis naikkonen!

    Ajatus ei nyt toimi joten kommentti on sen mukainen, muttamutta laittele ihmeessä lisää näitä perhepostauksia, näitä on kiva lueskella!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista! (:
      Ja juu, yritän tässä tehdä sitten lisää noita perhepostinkeja jos niistä kerran pidetään :)
      -hedgehog-

      Poista