10.01.2015

Mia Johnson


Lyhyt simesittely eräästä simistä jonka tein ennen seuraavaa pelipostausta! (:
Osa ladatuista (muistaakseni ainakin iho ja hiukset) tulivat tämän simin mukana. Latasin hänet muutama viikko sitten, ja otin samalla CC:t ja muut mukaan koska simit näyttävät _aika_järkyttäviltä_ ilman ladattuja ja mahdollisia slidereitä. Hyhyhyyy :D

Eli tässä tosiaan arkiasu! Kengät ja paita ovat lemppareitani, en ole jaksanut latailla housuja joten nuo olivat nyt ne mitkä päätin tähän tunkea. Ihan mukiinmenevät c:

Juhla-asu (todella juhlallista hehe)

Yöasu. 

Urheiluasu. Ainoa joka on pelin vaatteista, ellei lukuun oteta läväreitä kasvoissa.

Ainiin, olihan uima-asukin pelin vaatteista! En käytä simejäni useinkaan uimassa joten bikinit voivat olla vaikka kirpulta, ei kiinnosta. Nää bikinit on ehkä ainoat jotka oikeasti kelpuutan peliini silleen kunnolla ja jotka miellyttävät tosissaan silmää.
Lähikuvaa kasvoista. Ihana se on <3

Sivusta...

...ja takaa. (tosin Mian naama näkyy peilistä mut :D)
Loppukevennykseksi vielä turhia ja osittain epäonnistuneita kuvia! :D (jotka on silti tarkoituksella heh)




Järkyttävä laatu näissä mutta mä en vaan _jaksanut_ muokata näitä. Halusin jotain postausta tehdä joten siksi näin. Koulu on uuvuttanut mut täysin, huomenna on koe jonka meinasin jo unohtaa koska niitä on ollut niin paljon. Viikon koesaldoksi tulee huomenna kolme, mutta eipä ne kaksi kokeetonta päivää ole kulunut muuhun kuin lukemiseen-koetta varten. Argh. Unohdin jo, miten ärsyttäviä loppujaksot ovat :c

Perhepostaus voi siis näitten syitten takia venähtää tuonne kauemmas. Odotan nyt ainakin että jakso loppuu, ja alan sitten pistämään kuvarepertuaaria kuntoon. Edellinen postaus Smith-Djovorenkosta oli vähän esittelyä ja muistelua, miten niitä perhepostauksia oikein tehtiin! Edellisistä kun oli sitten muutamia kuukausia jo. :D
Seuraavasta Adelynn-Sergey-postauksesta voin kertoa sen että jotain tapahtuu! Kyllä, jotain isompaa kuin Sergeyn salakäynti paloasemalla. Jotakin isoa ja suurta :D Kuulostipa kaksimieliseltä.
Hyvää syksyä nyt kaikille! (:

-hedgehog-

3 kommenttia:

  1. kiva simi, mut noi kuvat näkyy mulla jotenki kauheen suurina ja tulee ulos tosta reunasta! D:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, mulle on tultu tästä jo sanomaan. Pienennän ne heti tänään, ja kuvat ovat isoja koska itsellä on niin iso näyttö etten tullut ajatelleeksi sitä että pienemmillä näytöillä voi olla ongelmia. Pahoitteluni D:
      -hedgehog (joka ei jaksanut kirjautua sisään)

      Poista
    2. Kolmas viesti mutta pienensin nyt kuvat. Mun täytyy nyt katsoa miten saisin noi kaikilla näytöillä sellaisiksi miltä ne näytti tällä mun koneella (ei siis menneet kuvat yli reunoista tai mitään). Se voi kyllä venähtää ens viikon puolelle mut parempi myöhään kuin ei milloinkaan?
      -hedgehog-

      Poista