9.24.2015

Smith-Djovorenko: Spämmiä ja tatuointeja





Teinpäs kuitenkin perhepostauksia, vaikkei sekään ollut varmaa! >:D
Eli tosiaan, perheenä aloitan kahdella simillä, vaikka yleensä ihmiset kai aloittavat yhdellä. Mä en kuiteskaan tykkää pelata vaan yhdellä simillä koska tylsistyn ja sitten postauksia tulisi jokaisesta perheestä ehkä yksi :"D Siksi näin.
Lyhyt esittely: Naikkonen on nimeltään Adelynn Smith, mies Sergey Djovorenko. En aivan muista kirjoitettiinko sukunimi noin, täytyy tarkistaa kun pelaan seuraavan kerran. Kaupunkina toimii monille varmasti tuttu Twinbrook, jossa kaksikko asustelee. (osaan tiivistää hehe)

Eli aloitetaanko? ALOITETAAN :DDD

Tässä on ehkä komein simini IKINÄ, siis koskaan. Sergey Djovorenko <3

Ja tässä taasen Adelynn, joka on myös ehkä kaunein simini koskaan! Toi tukka sopii sille _niin_ hyvin. Vaatteetkin on ihanat yhyhyyy
Tässä talon piirustukset. Sisustus ei ole mitenkään ihmeellinen koska yllätys yllätys, rahat meinasivat loppua kesken.

Moottoripyörä kuitenkin saatiin! :D Joku menopeli mukana. Oon jotenkin tykästynyt tähän, sopii hyvin.

Sillä aikaa kun Adelynn etsi kirjahyllystä jotain ruokakirjaa (naisen yksi luonteenpiirre on ruokavirtuoosi ja elämänhaaveena se kokkiuran tjs huippu, saa nähdä onnistuuko)...

....Sergey meni makuuhuoneeseen etsimään itselleen uraa! Kyllä, näin on.

Eli talon pienuudesta johtuen sijoitin tietokoneen pöytineen Adelynnin ja Sergeyn makkariin, josta mies sitten alkoi etsiskellä itselleen tulevaa työpaikkaa. Elämänhaaveena hällä on päästä bisnesalan huipuksi. Haavetta komppaavat luonteenpiirteet perfektionisti sekä työnarkomaani :)
Ja löysi töitä bisneksen parista! Kahvilähettinä (vaimikäseoli) tosin aloitetaan mutta palkkaa saa silti. Valikoimassa oli myös eläkeläinen (mitä-ihmettä-twinbrook) politiikan saralta, eli et tekisi töitä mutta saisit palkkaa. Kiintoisaa. Mietin sitä tosissani hetken, mutta sitten huvittuneena päätin etsiä Sergeylle sen uran mitä se oikeesti halusi.

Iloinen Sergey :3 Kattokaa sen kasvoja ääähähähääh!!! IHANA

Olkkarissa Adelynn lukee kirjaa koristetyynyjen syödessä häntä elävältä. Hienoa. 
Tykkään tosi paljon tosta taulusta, joka tuli Unelmaduunin (tai sitten Iltahuvien, en muista) mukana. Ehkä siksi koska jostain syystä se muistuttaa mua kovasti Audrey Hepburnista <:

Tällä välin postityty tuli tuomaan lehteä. Mieleni teki pistää neitosen tukka uuteen uskoon (hyäh) mutta sitten päätin antaa sen olla. Ehkä kestäisin tämän, jos oikein ponnistelisin?

Postityty: Hyvä että et koskettele mua! >:c
...Jaa.

Inhokkiluonteenpiirre simsissä on muuten tbh tuo paha, oikeasti. ÄÄÄ miks kukaan ottais edes sitä :"D
En ole tähän mennessä vielä tykästynyt Twinbrookiin, mutta ehkä nää kivat maisemat saa mut muuttamaan mieleni! Postityty vaan pilaa kaiken, ilkimys.

Kuvien räpsimisen jälkeen lähetin Sergeyn ulos ihmisten ilmoille! Adelynn sai jäädä kotiin, kuuluuhan naiset nyt keittiöön ja näin.
(oli sit vitsi, don't get me wrong)

Sims-virneet. Voisinpa hävittää ne.

Uaaah. Sori kaikille lukijoille että spämmin nyt Sergeytä niin helskutisti, mutta KATSOKAA NYT sitä. Miksei simsissä ole mitään moottoripyöräkerhoa, johon voisin tän ilmottaa? ;D
Ja sitten päästiin kohteeseen, eli paloasemalle! Meinasin hypätä tuolissani, kun bongasin ton trampan! :D Siitäkin spämmikuvia kohta, älkää huoliko.

Kuka muu muuten rakastaa tuota Sergeyn paitaa? Älkää tappako mua jos tää veikkaus on väärin mutta musta toi paidan mies näyttää Lenny Kravitzilta.

Pyyhi tuo virne pois kasvoiltasi!
En sano mitään. Mutta on toi silti niin lutunen! :D (vaikka ilme onkin sellanen :))
Arvaatteko jo sotasuunnitelmani?

Sergey: Totta kai ne arvas sen! Mä harjottelen tässä kato liikkeitä illaksi niin voin näyttää loisteliaat tanssitaitoni Adelynnille. *vink vink*
Kuulehan, mä luulen että Adelynn ei halua nähdä sun räpellystä eikä teillä sitä paitsi ole _minkäänlaisia_ tankoja kotona.
Sergey: :(

Insert sounds here.
Jos jotakuta muuten häirii noi taitopalkit ja plumbobit ihan suunnattomasti niin voin poistaa ne seuraavaan postaukseen mennessä. Ne voi joissain kuvissa kuitenkin näkyä koska itse koen pelaamisen ilman niitä vaikeaksi, ei näe koskaan jos sim esim. lukee jotain ruokakirjaa niin sitä palkkia. Joten joo, ilmoitus tähän väliin, saa jättää puumerkin siitä kommentteihin.

Ilme XD Kuvan laadulle tapahtui mielestäni jotain mutta ei anneta sen häiritä jookoskookos

Insert love emojis here. Jumankekka toi mies on komea ;__; Tai minusta on! Jotkuthan ei tykkää tatskoista tai läväreistä mutta luulen että niitä tulee itselläni tulevaisuudessa olemaan joten en ole niitä mitenkään vastaan :Dd Raja tatuointien suhteen mulla menee ehkä naamassa, siihen en niitä ottaisi koska näkyisivät kyllä sitten mihin ikinä menetkään. Miltei kaikkialla muualla vartalossa olevat tatuoinnithan voi peittää vaatteilla (: 
En halua ärsyynnyttää teitä lukemattomilla kuvilla Sergeystä, mutta kuvatessani puolet ottamistani kuvista oli tän pärstästä joten :DDD
TRAMPALLE HÄHÄÄ

Ja kyllä, huomaan että taustalla olevat rakennukset ovat pikselimössöä. Peli vaan lagii jo nyt mainly koska mulla on ihan kiitettävästi ladattuja ja grafiikat täysillä useimmissa kohdissa joten jos teitä ei haittaa, jatkamme näin.

Pompotipom? Pompotipom!
Sergey: Whee, kivaa! Mä haluun korkeammalle, korkeammalle, jeeee
(olenko ainoa kenellä alkoi soimaan päässä Cheekin Äärirajoille..ärrrh.)
Mun täytyy luottaa et nä siivet kantaa 

Mun täytyy luottaa ja antaa vaan mennä

SULJEN SILMÄT, KUVITTELEN ET LENNÄN :DDD En muistanut että siinä laulettiin noin!

Kävin sitten Sergeyn kuvitellessa olevansa Suomen "paras" räppäri (Keekki-fanit ei saa loukkaantua kiitos!!) katsomassa mitä Adelynnille kuuluu koska olin saanut ilmoituksen että "simisi saivat vieraita jotka toivottavat heidät tervetulleeksi kaupunkiin!" (ärsyä).
VieraS oli lähdössä, ja satuin sitten katsomaan miltä hän näytti.

Never again.
Tässä oli tämä postaus! :D Pahoitteluni vielä että puolet kuvista oli Sergey-spämmiä. Hehe. En ole oikeasti pahoillani koska #sergeyner mutta joo. XD
Ajattelin että voisin tehdä suunnilleen tämän mittaisia (tässä postingissa oli kai se viiskyt kuvaa) postauksia aina joka toinen viikko. Katsotaan miten saan pidettyä tästä kiinni, vai saanko ollenkaan. Koska jos tekisin pitempiä, julkaisussa kestäisi pidempään ja siitä en pidä itse; kannatan ennemmin hieman lyhyempiä postauksia mutta tiheämpää postausväliä! :D En teistä sitten tiedä.

Mutta joo! Uutta postausta tulee varmaan ensi vu-siis kuun (:DD) puolella. Sayonara siihen saakka!
-hedgehog-

2 kommenttia:

  1. Huuu kuvat oli jotenkin järkyn suuria ja tuli ulos noista reunoista ja kääk. Luin tän kuitenkin jo aiemmin kännykällä millä näytti toimivan oikein, mutta tullessani koneelle kommentoimaan näin nää kuvat täällä näin. D:

    Mutta, aivan todella komea mies tuli Sergeystä! Melkein voisin sanoa että komein sim ikinä mitä olen nähnyt, mutta ei hän päihitä mun Eddietä (jos haluat katsoa niin kaiva blogistani, en jaksa laittaa linkkiä). :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista! :)
      Ai, hassua. Omalla koneella ei ainakaan tule ulos reunoista, tiedä sitten mitä olen touhunnut. Pitää katsoa tarkemmin!

      Kiitän kehuista ;D Ja joo, olen nähnyt Eddien kun olen käynyt kattelemassa noita sun postauksia :) Komea hänkin, mutta Sergey on omaan silmään kivempi. (oma sim paras sim)

      Kiitos kommentista!
      -hedgehog-

      Poista