8.31.2015

Randomkuvia

Moi taas! Tälläkään kertaa ette saa "kunnon" postausta mutta muutamia randomkuvia tarjoan teille!






Pariskunta jotka sittemmin pelatessani ovat saaneet kaksi poikaa. Mä pettysin koska olisin edes sen kuopuksen halunnut olevan tyttö! :D Täytyy katsoa jos saavat vielä kolmannen skidin.

Nainen (Zelda) on ihana! Se on musta kaikkein kauneimmillaan odottaessaan lasta ;D Mekko on aika järkky mutta en tajunnut vaihtaa ennen kun tuli raskaaksi.





Ekat neljä on maisemakuvia sumuisesta Sunset Valleyn siluetista, ja näissä kahdessa näette Zeldan miehen jonka nimeä en muista. :D Pojan nimi oli Cameron, ja se on syötävän söpö! Tykkään kyllä Zeldan miehen tukasta, mulla on obsessio man buneihin. Kirjotetaanko se noin? D:

Mun piti laittaa lisää kuvia mutta netti pätkii, joten katkaisen tän kuvasession tähän. Koitan tosiaan vaikkapa tästä perheestä tehdä parempaa postausta vielä tällä viikolla. :) Postausideoita saa silti ehdotella!
-hedgehog-

4 kommenttia:

  1. Lyhyt, mutta ytimekäs "postaus". :DD Eiks kolmone ookki kiva?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hah, kiitos :D Ja on! Tosin en muistanut että olisi ennen ollut yhtä vaikeaa saada tyttölasta pelissä, näillä kyseisillä simeillä on nyt neljä poikaa joista yksi on teini, yksi lapsi, yksi taapero ja yksi vasta vauva :d

      Poista
  2. Onko sulla muuten lisäosia kolmoseen?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On mulla yksi (Lemmikit), pitäis varmaan ostaa niitä heh :
      -hedgehog-

      Poista