6.17.2017

mitäköhän tähänki pitäis sanoa


On siitä melkein viisi kuukautta kun mä viimeksi olen postauksen julkaissut. Siitä voi siis jokainen päätellä, onko mulla enää inspiraatiota jatkaa blogin pitoa.

En edes muista, milloin kyllästyminen alkoi. Edellisen, tammikuun postauksen teko tuntui suoranaiselta ihmeeltä, eikä mulla enää siinä vaiheessa ollut kiinnostusta blogin pitoon niinkuin joskus oli. Pelaan tosin yhä simsiä ajoittain kun mulla on siihen kiinnostusta, mutta blogia mä en siitä enää aio pitää.

Paljon tämä harrastus mulle silti antoi, tutustuin moneen uuteen ihmiseen joihin pidän tänäkin päivänä yhteyttä tai ainakin seuraan Instagramissa :P Surullinen totuus vain on, että mun mielenkiinnot on alkanut iän myötä vaihtua. Mä täytän ensi vuonna 18, ja aloitin blogin pidon muistaakseni samana vuonna kun täytin 13. On siis selvää, että mä en ole pysynyt samanlaisena miltei viittä vuotta.

Lisäksi mä olen saanut aivan älyttömiä kommentteja edelliseen postaukseen. Ne ei sinänsä koske mua, mutta koska mun blogista tuli väline jakaa ilkeitä kommentteja, se ei ainakaan tuo mun innostusta jatkaa takaisin.

Tämä tulee siis jäämään blogin viimeiseksi postaukseksi. Adios.

-hedgehog-

2 kommenttia:

 1. I feel you.
  Kaikkea hyvää sulle!

  VastaaPoista
 2. Voi että, muuta en osaa sanoa. Menny ihan kummalliseks tää touhu joka paikassa, onneks oon aika hyvin saanu piettyä itteni ulkona siitä o.O

  Hassua ajatella, et joku kasvaa ulos simssistä, mut mie nyt oonkii ite sellanen et ku johonkii tykästyn ni en yleensä enää koskaan kasva ulos :D Korkeintaan joistain noloista teinijutuista. Mut tyyliin simssiäkii pelannu 11-vuotiaasta ja alottanu siit TS1:stä ja edenny sit aina vaan seuraavaan ja olin 18 ku TS3 ilmesty, blogin alotin vissiin... herranjumala eka postaus on vuodelta 2011 eli blogihan täyttää elokuussa jo 6 vuotta! o_o Juu eli oon täytän 26 ihan näinä päivinä eikä loppua näy XD Mut sims on just siitä kiva et se ei kato ikää, mut joillain ihmisillä sit ikä "valitettavasti" taas kattoo ne kiinnostuksen kohteet. Mut eipä sille voi mitään, niin käy joskus :p

  Anyway, kaikkee hyvää siulle jatkossa!

  (+ Rammstein!!! emt oliko vaan sattumalta vai ei mut ite just palauduin Rammsteinin keikalta melkein pari viikkoa sitten 8D)

  VastaaPoista