1.21.2017

TAAPEROT OVAT TÄÄLLÄ
Eli kuten kaikki sims nelosen fanit ovat jo huomanneet, taaperot tulivat peliin VIHDOIN JA VIIMEIN. Minusta aivan liian myöhään -huomioon ottaen että pelin julkaisusta tulee syyskuussa kolme vuotta-, mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan. Ja onhan ne aivan pirun söpöjä :3
En ole pelannut simsiä kunnolla ikuisuuksiin. Aloitin muutama viikko sitten työt ja päivät ovat aika pitkiä, joten en kotiin päästyäni ole jaksanut tehdä muuta kuin pakolliset kotityöt ja syödä.
Lisäksi mulla on ollut henkisesti vaikein jakso elämässä ikinä, ja ajattelin, että teen mahdollisesti blogin, johon kertoilisin elämästäni simsblogin ulkopuolella. Saa nähdä, onnistunko.


MUTTA NE TAAPEROT. Ne on ihania <3 En nyt räpsinyt paljoa kuvia niistä, mutta tuossa näkee nyt ainakin sen ensimmäisen ladatun vaatteen + maskin, joka tekee ihosta realistisemman. Latasin taaperoille myös "piilolinssit", koska mun korvaavat silmät ei toimi taaperoilla :c
Hiuksia taaperoilla ei jostain syystä vielä ole, tai sitten en jaksanut eilen etsiä kunnolla. Onneksi pärjäilen noilla nykyisilläkin ihan hyvin :-D En malta odottaa, että pääsen pelaamaan kunnolla taaperot pelissä! Yritän saada tehtyä siitäkin postinkia, nyt pitäisi kuitenkin saada tehtyä uusi TSM-postaus. Tajusin, että mun ei ehkä kannata selostaa sitä questiä siinä ylivakavasti, vaan laittaa se leikiksi ja kuvailla siellä vaan erilaisia hauskoja tilanteita. Niistä saa kirjoitettua niin paljon kivemmin :3

Mutta eiköhän tää lyhyt postinki ollut nyt tässä. Helmikuussa tavataan!
-hedgehog-

9 kommenttia:

 1. huomioon ottaen että pelin julkaisusta tulee syyskuussa kolme vuotta

  JOKO SIITÄ ON NIIN PIRUN KAUAN. Drats, I feel old D:

  Tsemppiä ja jaksamista sulle hei sinne! Oma elämä ja jaksaminen priorisoidaan toki simsblogin yläpuolelle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, jep! Muistan kun olin 14 ton pelin ilmestyessä, ja nyt täytän elokuussa 17... 😂

   Ja kiitän kovasti! Pikkuhiljaa alkaa hellittää mutta vieläkin on joidenkin ihmissuhteiden osalta tilanne päin helvettiä. Onneksi ensi viikolla saan kauan himoitsemani Rammsteinin hupparin ja kulmalävärin helpottamaan :"D

   -hedgehog-

   Poista
 2. ihana pikku kultakutri tämä sinun taaperosi (-: itse en oikein välitä s4stä. tosin en ole kokeillut, pitäisi varmaan joskus kokeilla. :-D mä haluan vaan kysyä yhtä asiaa, anteeksi jos et haluu vastaa.. mut tiiätkö mitä jennin simsnurkkaukselle on tapahtunut? D-: se joskus puhui siellä susta ja sä oot kehunut sitä tuossa 15 jouluspesiaalissa ja jenni toivotti sulle hyvää synttäriä kesällä blogissaan. oletan siis, että tunnette toisenne? mä luin sitä blogia siitä asti, kun sims suomi mainosti sitä facebookissa. jenni taisi puhua jotain tauosta ja eräänä päivänä boom, blogi ei ole enää näkyvillä ja se on ollut pois näkyvistä jotai kuukauden. en löyä enää sitä tarinablogiakaan.. onko jenni kunnossa? lopettiko se simsbloggaamisen? depsu, madness, banssu ja jenni oli mun suosikit, harmittaa jos taas yksi lähti siitä ryhmästä pois.. jos saat siihen jotenkin yhteyden niin voitko kysyy siltä että onko se lopettanu simsbloggauksen ja jos on niin minkä takia? ja että onko mitään toivoa, että jenni tulisi joskus takaisin? ja onko sillä mitään muuta seurattavaa juttua? haluisin kuitenkin tietää sen kuulumisia.. vai onko jenni ja se sen tosi hyvä kaveri malla tai joku alottanu sen yhteisen simsblogin? voitko antaa ossan siihen??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Susta näkee kyllä hyvin, että oot seurannu Jenniä :-----D samanlainen tekstivuori täynnä paskaa. Sinuna toivoisin, et Jenni ei tuu takas, kukaan ei kaipaa sitä tai sen rumia simejä takas.

   Poista
  2. "kukaan ei kaipaa sitä takas"

   Arvon anonyymilla on mielenkiintoinen tapa syöttää sanoja ja mielipiteitä muidenkin suuhun...

   Poista
  3. No ensimmäiselle, pitkän kommentin kirjottaneelle vastaan vaan että Jenni tulee takasin jos on tullakseen enkä mä sen asioita tässä ala sen syvemmin avaamaan tai kommentoimaan.
   Toiselle anonyymille tekis mieli sanoo muutenkin ku vaan kiltisti mutta jätän sen nyt väliin. Et joo, oon samaa mieltä Irviksen kanssa.

   -hedgehog-

   Poista
  4. Mä haluan yrittää pelastaa ystäväni siilin anonyymilaumalta, koska mua pelottaa tällä hetkellä lähinnä se, että hedgehog joutuu myös tyyliin sulkemaan bloginsa tai blogin anonyymikommentoinnin, koska kaikki maailman jannut ja junnut ja jonnet tulevat riitelemään siitä, kuka sanoo pahiten Jennistä. Okei, sovitaan niin, että mä oon läpeensä paha anonyymienvihaaja ja narttujen narttu, mutta herranjumala, kukaan EI mene MUN ystävien blogiin haukkumaan mua. Siinä te ylitätte rajan ja teette paitsi itsestänne, myös kaikista muistakin anonyymeista vaan enemmän semmosia, että kaikki ihmiset eivät kohtele anonyymeja samalla lailla, kuin nimellisiä kommentoijia. Jos teitä ei kiinnosta, teettekö itsestänne naurunalaisia, niin välittäkää edes muista anonyymeista.

   Mä kerron nyt vastaukset kysymyksiin:

   1) Ei, en ole tulossa takaisin. En voi koskaan olla 100% varma, mutta olen melko varma asiasta. Mä en ole nauttinut simsin pelaamisesta enää aikoihin. Se alkoi tuntua vain työltä, jota oli pakko tehdä. Pelkäsin pitää taukoa, koska tiesin anonyymilauman hyökkäävän heti kimppuun, jos pidin pidemmän tauon + jotkut anonyymit kritisoijat, jotka eivät koskaan sanoneet mitään hyvää blogistani, postauksistani tai simeistäni, sekä trollit söivät myöskin intoani isoilla haukkauksilla. Uskaltaisin sanoa, että neljä viidesosaa kommenteista oli negatiivista tavaraa, joista julkaisin vain noin yksi kymmenesosaa. Julkaisin kommentin vain, jos negatiivinen mielipide/kritiikki osattiin perustella järkevästi. Eli perustelu ei ollut "et osaa tehdä simejä tavalla, joka miellyttäisi täydellisesti juuri MINUN silmääni, joten sun blogi on paska ja sun pitäisi siksi kuolla". Myös mun lempisimsbloggaaja lopetti pakon sanelemana syksyllä 2015 ja sen mukana menetin rutkasti inspiraatiota. Jaksoin pitää blogia yllä sen jälkeen lähinnä siksi, koska olin tutustunut henkilökohtaisesti lempisimsbloggaajaani ja olen hänen ystävänsä tänäkin päivänä. Mutta muut jutut sitten ajoivat mut lopettamaan. Yhä vain useampi niistä alkuperäisistä simsbloggaajista lopetti, joka lopulta kuihdutti hitaasti omankin intoni. Vain Madness on heistä enää pystyssä.

   2) Minä ja tämä "Malla" emme ole enää väleissä emmekä tule enää olemaankaan. Välirikon syistä en lähde keskustelemaan tuntemattomien kanssa. Joten toisin sanoen; minulta ja Mallalta ei tule mitään yhteistä blogia. Ei simsblogia eikä muunlaistakaan.

   3) Multa löytyy ainakin Instaa, Snapchattia ja satunnaista vlogia, mutta niiden nimiä en kerro tähän. Jos joku on oikeasti kiinnostunut löytämään ne, etsiköön ne itse.

   Poista
  5. ook sä jenni muuten lesbo? sun hiukset nimittäi vihjaa että olisit.. toivon ettet oo et vois saada lapsii sitte :) koska naiset on luotu olemaa vaa miesten kaa ja lisääntyy mun ope ja setä on opettanu nii. kannattais kasvattaa hiukset pidemmiks nii voisit saada miehen ja perustaa perheen se olis outoo jos olisit vielä 30 v lapseton ja kukaan ei haluu olla sun kaveri enää sit olis kiva jos saisit poja ja tytö poja pitää olla vanhempi koska tyttö ei saa hyvää mallii pojast muute

   Poista
  6. Hedgehog laittoi mulle viestiä, kun hän sai sähköposti-ilmoituksen tästä kommentista. Sanon tämän siksi, ettei kukaan trollaava valopää laita tämän jälkeen kommenttia, että Jenni vastaa tähän näin nopeasti siksi, koska hän on itse laittanut nämä kommentit tai jotain vastaavaa paskaa.

   Miten mun seksuaalisuus liittyy siihen, miten pitkät mun hiukset on? Jos kaikki lyhytyhiuksiset naiset ovat lesboja, niin miten selität lähes 40 vuotta kestäneen lesbokauden vintage-aikaan? :D Mm. mummoni on kertonut, että hänellä oli peppuun asti ulottuva letti koko lapsuutensa, mutta kun hän muutti 16-vuotiaana kaupunkiin, hän leikautti hiuksensa samana päivänä lyhyiksi. Koska pitkähiuksisuutta pidettiin junttiutunena silloin 1950-luvulla. Saanko siis kutsua sua juntiksi, koska sulla on vissiin sitten pitkät hiukset, kun mä oon lesbo, koska mulla on lyhyet hiukset? Kuvittele, jos junttiutta pidettäisiin nykyään outona ja pitkiä hiuksia pidettäisiin vieläkin sen merkkinä? Entä, jos seuraavat 7 vuotta sulle hoettaisiin kaikkialla "ootko juntti?", "vitun juntti", "hahaa, sä oot juntti"? Miltä se tuntuisi? En itse ajattele, että olen lesbo, mutta tunnen ihmisiä, jotka ovat lesboja ja he ovat huipputyyppejä. Ja salaisuus, heillä kaikilla ei ole lyhyitä hiuksia :)

   Ja just tää aiheutti sen, jota yritin aikaisemmalla viestilläni estää. Jenny estää anonyymikommentoinnin tämän viestin jälkeen. Hieno homma sulle, et pääse kiusaamaan ja trollaamaan mua enää Jennyn etkä muuten Jennankaan blogissa, koska hän saa selville henkilöllisyytesi heti, jos pistät kommenttia hänelle. Heippa, mielentuhoaja.

   Poista