10.29.2016

Vanhat bannerit....(ei hyvä luoja)

Eli joooo. Selaillessani näitä kuvia mitkä mulla on tallentunu Bloggeriin huomasin, että sieltähän löytyy kultakimpaleita! ELI TÄN BLOGIN VANHOJA BANNEREITA! :DDD Valmistautukaa.

Nää ei sit ole missään aikajärjestyksessä, mutta veikkailen aina ulkonäön perusteella että missä mennään. 
Ainiin. Kuvat on sitten tavallista pienempiä ja myös huonolaatuisempia, koska nämä on tosiaan jostain bittiavaruuden syövereistä kaiveltu. Lisäksi en kaksi vuotta sitten osannut muokata kuvia. Ollenkaan.
Noiden taustaukkeleiden perusteella veikkaisin tän olleen käytössä vuoden 2015 alussa. Tein nimittäin silloin tarinaa, missä seikkaili tuo nainen vasemmalta. Yllätys on varmaan suuri, jos sanon että tarina loppui lyhyeen XD Tai no, ei olisi loppunut ellei kone olisi poksahtanut.

Tää oli muistaakseni ensimmäinen Picmonkeyllä tekemäni banneri...laatu oli sen mukaista XD Ei luoja, mua oikeesti hävettää niin helskutisti!
En muista, koska aloin käyttää Picmonkeytä bannerien tekoon. Veikkailisin kuitenkin, että se oli vuosien 2014 ja 2015 vaihteessa.

Tää on definitely tuon edellisen bannerin jälkeen, sillä ainakin omasta mielestäni tää on 60 x hienompi. Silloin huudossa oli kai kaikki mukacoolit aforismit ja quotet, koska olen sellaisen tunkenut banneriin. En tekisi enää.
Joulubanneria...toi fontti särkee silmiin ;___; Tässäkin vuotena 2015 koska TS4 ja noi TS2-hahmot tossa oikeella.
Lisää näitä bannereita, joissa näkyy vielä selvästi se, että Picmonkey oli uus ja hieno juttu. Pidän kuitenkin tästä sen verran, että voisin käyttää sitä vieläkin XDDDD Edistystä on siis tapahtunut jollain tasoa!

Tähän olen myös aika tyytyväinen, tosin tuo kuva tuossa on niin hirveän laatuinen että silmät vuotaa verta. Tääkin on vuodelta 2015.
Nää oli jo niitä bannereita, joissa olin käyttänyt ladattuja fontteja! Tää olis muuten aika jees mutta vasemmalla oleva sim on niin huonolaatunen verrattuna oikeanpuoleiseen :(

Voisin käyttää tätäkin, tykkään!

Tääkin on ihan jees, simiä lukuunottamatta. MIKS SEN PITÄÄ OLLA AINA TOI SAMA KUVA, RAAAAAH
Tää on ihan jees myös, tosin tuo "since 2014"-teksti ois pitänyt laittaa jollain muulla fontilla. En itse melkein nää mitä siinä lukee XD

Tää on muuten kiva, mutta sopis enempi lifestyleblogiin yksinkertaisuutensa takia. Nykyään tykkään käyttää edes jotain simsiin viittaavaa juttua bannereissa. (Paitsi tuossa nykyisessä :D)

Tää löytyy multa jo koneeltakin, eli tää on maksimissaan vuoden ja kaks kuukautta vanha banneri XD

Muuten ihan jees, mutta ton vihreän ja mustan sävyero on liian iso. Tai siis että tää vihreä alkukirjaimessa on liian vaaleeta :D Tää banneri vois toimia jos toi vihreä olis tummempaa.

Parhaimman säästin viimeiseksi! Tää on siis yksi uusimmista bannereista, ja tykkään tästä ihan hitosti. Varmaan ton taustan takia, se on vaan niin aaaaaa ;_;

Tässä oli tällanen pieni annos bannereita vuosien varrelta! Mikään noista bannereista ei mun mielestä ollut ihan kauhea, mutta eipä ne mitään hienojakaan ollut. Eikä onneks tarvinnutkaan olla, kaiken oppis kyllä aikanaan :D Nykyään olen vähän parempi bannerien teossa kuin kaksi vuotta sitten! Kai... XD
HOXHOXHOX!
(noin, sainpas huomiosi hahaa)
Jos sulla on mielessä joku superhyvä postausidea, ehdota sitä mulle joko cboxissa tai tän postauksen kommenteissa! Itsellä ei oikein ideaa ole ja voisin resurssien mukaan koittaa tehdä jotain spessua. (:

Näemme jälleen seuraavassa postauksessa c: Adios!
-hedgehog-


4 kommenttia:

 1. Kiva postaus. Kaikki oli musta ihan hyvin tehty, mutta kolmas oli erityisen suloinen. :)
  En nyt keksi mitään postaus ideaa, ehkä voisit esitellä lempi simejäsi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista! Ja kiva kuulla että tykkäsit tosta bannerista, itse en siitä oikein välittänyt. :"D
   Ja toi on ihan hyvä idea, jos ei muita tule niin teen sen! (:
   -hedgehog-

   Poista
 2. Tulipas mieleen, että millä sinä teet bannerit nykyään vai edelleen Picmonkeylla?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teen ne vieläkin Picmonkeyllä. Joskus saatan opetella käyttämään jotain muuta kuvanmuokkausohjelmaa (esim. joku Photari tai Gimp), mutta tällä hetkellä pärjään mainiosti näinkin :D
   -hedgehog-

   Poista