12.23.2016

The Sims Medieval #1: Kaupanpitäjä Thomas seikkailee


(laiskuus on sitä kun laitat otsikkokuvaksi vahingossa nappaamasi kuvan)
I BET YOU DIDN'T SEE THIS COMING

Mulla on jo pitkään kytenyt mielessä postaus The Sims Medievalista, mutta vasta nyt jaksoin toteuttaa sen. Mun olisi pitänyt kyllä fiksailla ja tutkia noita näytön resuluutioita sun muita etukäteen, koska noi questeistä sun muista otetut kuvat on sellasia että niistä ei saa mitään selvää. Se fontti siis menee silleen tyhmysti, ja olin vaa sillee EIHH ku katoin niitä kuvia jälkeenpäin .___. TSM on kuiteskii englanniksi joten suomennan ison osan niistä questeistä ja muista. Ei siis syytä huoleen, tää fonttipiina ei kaada mun postausta tai teidän lukemista :D

En viitsinyt tehdä uutta maailmaa tätä pelisarjan aloitusta varten koska se alku on niin kuolemantylsää. Pelaan siis vanhalla maailmalla, jossa oon ehtinyt jo rakennella kaikkea joten ei eletä missään kivikaudella. Lisäksi main questit on aina kiinnostavampia kun on saanut actual peliä pelattua eteenpäin.

Let's begin! c:

(älkää tappako mua kun en osaa kuvata ja fontti paskoo mut täysin)
Quest on siis tämä. Jakobaanilaisen (??) uskon valtuutettu, edustaja tjs tärkeä heppu on kuollut sairauteen, ja koko Yacothia on ihan kaaoksen partaalla kun ne odottaa uuden tärkeän hepun valintaa. Primary herona toimii kaupanpitäjä Thomas (ilmeisesti yksi niistä joista voi tulla uusi tärkeä heppu jakobaanilaiselle uskolle), ja secondary herona toimii jakobaanilaisen uskon edustaja, Catherine. 


Tässä main questissa pelaankin kahdella hahmolla, kun yleensä niissä pelataan vain yhdellä. Esittely tulee siis kahdesta simistä, joista toinen on tämä hyvin pelottavan näköinen ukko nimeltään Thomas. Tosiaan tämän kylän/kaupungin/pelaamani maailman ainoan kaupan pitäjä. :DD Hyvä liksa on siis taattu.

Tässä muuten taas huomaa tän fonttiongelman XD Mutta Thomas on levelin 1 kauppias ja agnostikko. Luonteeltaan hauskuutta rakastava, ritarillinen ja julma. Noi kaks viimestä on niin ristiriidassa keskenään etten ehkä kestä :D

Ilme 6/6. Mutta tässä on tämän questin secondary hero, Catherine.

Catherinella olen tosiaan pelannut yksi tai kaksi questiä jo aikaisemmin, joten siksi sillä on jo level 3 meneillään. Luonteenpiirteinä toimivat ystävällinen, hyvä ja epävarma. Catherine on siis luonteeltaan kopio irl minusta. :DD
Koska Thomas on primary hero, sille tulee yleensä nää ns. tärkeämmät tehtävät questissä. Nyt sen piti siis lähteä lordi Arthurin (aka koko maailman kunkun) luo koska käsky kävi ja lordi Arthur on the boss. B) (miks mun huumori on kuivempaa kuin kaks kuukautta korissa maannut leipä)
Meet Lord Arthur the Great. Nyt kun tarkemmin miettii mua ärsyttää sen ulkonäkö ihan suunnattomasti, koska se näyttää ihan liikaa yhdeltä opettajalta kenestä en tykkää.

Linnassa oli myös tämä kaunis lady, joka tosin ei tykännyt kun napsin siitä kuvia. Naittaisin sen Thomasille ellen haluaisi säästää tätä tytyä kauheimmalta kohtalolta ikinä. 

Thomas ei ilmeisesti tykännyt tästä päätöksestä :DDD En oo ikinä pelännyt ketään simiä mutta Thomas on kyllä sellanen että ahdistun.
Kyllä Thomas onneksi osaa nöyräkin olla, vaikka onkin välillä täys idiootti.

Tässä Arthur kiittää Thomasia tulosta ja kertoo sen mikä tuli ilmi jo alussa kun esittelin tän main questin (eli se jakobaanilaisuskon tärkeä heppu kuoli ja Yacothiassa on kaaos). Arthur kuitenkin haluais että Thomas käyttäis tätä tilannetta hyödykseen esimerkiksi rajoittamalla Yacothiaan menevän ruoan määrää jotta saataisiin enemmän vaikutusvaltaa. Lopuksi se antoi Thomasille kultaa. 
Ja koska Thomas on kunkku suunnitelmien keksimisessä, se menee pyytämään apua Catherinelta (joka on siis se jakobaanilaisuskon edustaja, tarkemmin sanottuna pappi). Koska "It takes a Jacoban to fight Jacobans, they say...
don't they?" :DDDD Miks nauroin tolle liikaa.
Matkalla kirkolle Thomas päätti kuitenkin alkaa aukomaan päätään jollekin random ukolle.

Se myös sylki sen päälle. Käytöstavat kunniaan ja silleen.
Kun päästiin kirkolle juttelemaan Caten kanssa, se ei oikein tahtonut dementiansa takia muistaa millaista Yacothiassa oli edellisen tärkeän hepun valitsemisen aikoihin. Sen piti siis ottaa kaikki harmaat aivosolut käyttöön ja miettiä asiaa syvemmin.

Catherinen silmien perusteella se on todellakin ottanut jotain mikä auttaa sitä "ajattelemaan syvemmin" :DDDDDD Smoking weed is bad, mkay?

Lopulta se kuiteski muisti että uusi tärkeä heppu pukeutuu aina tredonialaisesta sametista tehtyihin vaatteisiin. Thomasin pitäisi siis ottaa selville voisko se ostaa _kaiken_ tredonialaisen sametin Yacothiasta. KAIKEN :DD En kestä.

Catherinen jatkaessa jumalten kutsuntaa...

...meni Thomas takaisin linnaan puhumaan jollekin hepulle, joka vois auttaa sitä siinä sametin saamisessa. Kadun kyllä syvästi että otin tän questin koska tää on jotenki vaivalloinen ja tylsä. 

Pientä lahjontaa havaittavissa. Mun ilme olis kyllä vähän toisenlainen jos joutuisin antamaan rahaa jollekulle jostain ihan turhasta tiedosta. Thomas taitaa olla rahoissa ku sitä ei vaikuta kiinnostavan :DDD

Arthur muistuttaa hetki hetkeltä enemmän mun opettajaa. Sillä oli literally tollanen ilme välillä kun se ragetti meille :D

Tässä kohtaa aloin olemaan umpikujassa sen suhteen mitä questissä piti tehdä Thomasin suhteen, joten laitoin sen sivistämään itteään. Toivottavasti se oppis vähän käytöstapoja, en halua enempää vihamiehiä sille sen takia että se syljeskelee kaduilla muiden päälle.

JA JUURI KUN PÄÄSIN SANOMAAN NIISTÄ VIHAMIEHISTÄ :DDDD Tää dude on siis se kenen päälle Thomas syljeskeli aikaisemmin. Fun fact on se että kyseinen herra on myös Catherinen mies (meinasin kirjoittaa vaimo).

Ja lisää kauniita simejä c: Jotenkin tosi nätti.

Catherinen piti mennä myös puhumaan tälle ukolle kenet Thomas aikaisemmin lahjoi.

Meanwhile Arthur syleilee yläkerrassa skidiään, joka näyttää siltä kuin se ois tehty pahvista. No, jos isäänsä tulee tuo babs ollenkaan niin ainakin sillä on aivot pahvista tehty.

Puhuttuaan tälle ukolle Catherine lähti suorittamaan seuraavaa tehtäväänsä.
Samalla kun tuo sama ukkeli seuras sitä. Creepy much?
Kun kyllästyin siihen että Thomas vaan sluibaili siellä linnassa, käskin sen takas kotiinsa. Josta löysin tän naikkosen! Mahdollista vaimomateriaalia ;)

Mutta koska Thomas osaa flirttailun yhtä hyvin kuin mä, ei nainen ollut kovin vakuuttunut.

Thomas: ''Jos sun vasen jalka ois pääsiäinen ja oikee jalka vappu nii voisinko tulla käymää sun pyhien välissä?''
Naikkonen: "voi ny helvetti"
Meanwhile Cate löysi jostain metsästä salaisen, jakobaanilaisen metsäholvin. Tää on tätä normi keskiaikaa kun holveja piilotellaan metsiin :))))
Ja tähän päättyi tämä episode. Thomas sai kyllä nyt aikalailla pääosan tässä mutta jos vaihdan questin seuraavassa postingissa niin koitan katsoa jonkun missä nähtäisiin Catherine primary herona. Ihan vaan koska Thomas on niin sos.
Mun huumori saattaa olla huonoa, koska en oo kirjottanu tällasia postauksia aikoihin. Yritän kuitenkin parantaa tapani :D Seuraavaa TSM-postausta ei varmaan tarvitse odotella kauaa, tykkään nimittäin tehdä näitä!

Hyvää joulua muuten kaikille (:
-hedgehog-

2 kommenttia:

 1. Eksyin lukemaan blogias ja tykkään kyllä tyylistäs paljon! Luulin ensin, et tää on vaan TS4-blogi mut täällähän on vähän kaikkee sälää! Ja koska postaukset on lyhyenläntiä, jaksan lukee noikin TS4-postaukset läpi :D Itehän kirjotan TS3-blogia JA helkkarin pitkiä postauksia ja nautin myös pitkien TS3-postausten lukemisesta ite, TS4 ei oo oikein oma peli, joten en jaksa lukee siitä ku harvoja juttuja sillon tällön.

  Itekin omistan TSM ja tykkään pelailla sitä (tosin viimeks peli jotenkii lagas hiusten meshien kanssa ja ei oo hauskaa pelata ja kuvata jos simit näyttää kaljuilta ja niillä on vaan joku random lineart pään ympärillä o_o En oo asentanu sitä aiemmin tälle koneelle joten luultavasti se ja näyttis ei vaan tykkää toisistaan emt.) ja miun blogista löytyy siitäkin muutamia postauksia, jos kiinnostaa. Tästä vaan oon ite nähny todella vähän blogeissa, on muistikuva et omani lisäks oisin lukenu ehkä yhestä blogista, jos muistikuva on ees oikee; ja nyt tää siun. Joten on oikein kiva kuulla tästäkin pelistä vaihteeks, oli itseasiassa yks syy sille, et ylipäätään selasin tän blogin läpi :p

  Ja tää postaus oli niin random, repilin tolle juhlapyhäflirtille XDDDDDd Ja se innoitti kommentoimaan, vaikka enhän minä osaa ikinä kommentoida mitään lyhyesti ja tästäkii tuli tällänen novellin alku :::Ddd

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho, itse Madness tuli kommentoimaan MUN (hiljentyneeseen) blogiin! Jessus auttakoon o_o
   Piti vastata tähän kommaan jo viikonloppuna kun luin tän perjantaina bussissa mutta tavoitteeksihan se jäi. Hehhe.

   Joo, oon satunnaisesti noita sun TS3-postauksia lukenutkin ja tykännyt kovasti! Tosin nyt kun simsmaailma on kuihtunut ihan pikkuiseksi niistä ajoista mitä se joskus oli niin en ole oikein kommentoinut kenenkään postauksiin :D

   Ja joo, täällä on tosiaan vähän kaikenlaista sälää XD En mä oikein osaa vaan yhdessä simsissä pysyä niin pelailen satunnaisesti kaikkia. Nyt en ole koskenut kun TS4:een ja sielläkin vaan luon hahmoja. Että peli-into on taas nollassa ja silleen.


   Enkä edes aloita tosta miten randomeja mun postaukset on :DD Ihan jotain omaa luokkaansa.


   Kiitän kuitenkin kommentista! c:
   -hedgehog-

   Poista