3.20.2016

Life of a Pancake(s)




Hedgehog on back. Jonkinlaisen postauksen kanssa.
Viime aikoina olen taas alkanut kiintyä siihen normaaliin simsinpeluuseen. Luodaan uraa, flirttaillaan hyvännäköiselle kollegalle (eiku...) ja sitten perustetaan perhettä.
Toisin kuin yleensä, en ole pelannut omatekemälläni perheellä vaan kuuluisalla Pancakesin pariskunnalla! Kyllä, Bob Pannukakulla ja Eliza Pannukakulla. Tällä hetkellä onnellisesti monia simvuosia naimisissa ollut pariskunta saa pian lapsenlapsen, kun niiden tytär Laura Pannukakku (okei, lopetan) saa lapsen gingermiehensä kanssa! Oikeesti, sillä miehellä on pisamia ja punaista karvaa vaikka missä. TÄMÄ EI SITTEN OLLUT MITENKÄÄN KAKSIMIELISEKSI TARKOITETTU, LAPSET!

Okei, kuviin siis. Tää ei ole mikään perhepostaus, vaan oon yksinkertaisesti näpsinyt kuvia hauskimmista kohdista mun pelaamisen aikana.

-->

Normaali päivä Willow Creekissä. Jumalauta nyt Johanna Goottila, auto vois 4 realz ajaa sun ja tovereidesi päältä. Vanhentunut Janni Eririkas ilmesesti videokuvaa tätä hullunhauskaa tapahtumaa. Simtubessa sillä on jo kuuskymmentä tilaajaa! Tosin vaan yks video, jossa Janni itkee sitä ettei Vihtori kustanna sille enää yhtäkään kauneusleikkausta. Viisas Vihtori.
(älkää kysykö mitä mä selitän, taisin juoda vähän liikaa Monster Energyä)

Oh god. Ton randomukon ilme on vaa sellane "i'm going to eat you hähä"
Johannalla on neljä lasta (Aleksanteri, Cassandra ja kaksoset joiden nimiä en muista) senkin randomukkeli, sitä et saa. 

Kotopuolessa Bob yrittää epätoivoisesti laihduttaa, mutta huonoin tuloksin. Eliza piilottaa kasvonsa noiden härvelijuttujen taakse jottei kamera sais napattua kuvaa sen kasvoista.
Ja kas, plumbob jäi kuvaan! Kärsikää, lukijani. Tämä likka ei nimittäin korjaa virheitään.
Tää ilme :----D

Kattokaa muuten Elizan jalkoja. Tää nainen on viettänyt kuntoilun parissa aika monta tuntia! Noissa housuissa sitä ei vielä nää kunnolla, mutta...

KATTOKAA NY. Noistahan vois tehä paistia! Niin isot noi jalat (eritoten reidet) on. Bobin ruoanlaitto on tasolla 9 joten >:)

Jostain syystä Willow Creekin ainoa pannukakkuperhe herättää huomiota kaduilla, joten miltei joka päivä joku naapuri tulee kolkuttamaan ovea. Ahdistavaa, mä en ainakaan tykkäis tollasesta tirkistelystä!

Eliza tsemppaa tytärtään kun se kuntoilee hikikarpalot otsalta valuen.
"Hyvä, Laura, hyvä! Vielä neljätoista tuntia niin sun vatsalihakset on yhtä rautaset ku mulla!"
Tässä kohtaa kirjoittaja haluaa käyttää ylimääräisen minuutin pahoitellakseen kirjoitettua puhekieltään, josta paistaa Turun murre kuuhun saakka. Olisi kuitenkin typerää jos minä kirjoittaisin tälläisella kauniilla kirjakielellä, joka kuulostaa tönkömmältä kuin minun kaunis, tylsä elämäni. Katsokaa, osaan pilkkusäännöt! Not.

Eliza lähtee salille tsemppaamaan myös muita (Vuoden sim-palkinto menee hänelle ofc)
Joku kuitenkin haluaa Elizan omaksi personal trainerikseen, ja käyttää kaikki keinot saadakseen edes murusen idolinsa huomiota. Nainen, sä olet ite kuntovalmentaja! Älä pliis tunge päätäsi Elizan paistijalkojen läpi ;(

Kulmakarvapeli 6/6.

"Arvoisa Eliza, antakaa arvokkaita opetuksiani minullekin! Teen mitä tahansa!"
NUO VARPAAT MURTUIVAT JUURI VIISIKYMMENTÄNELJÄ KERTAA UUUUH
Toi tuo mulle niin mieleen sen kohdan Titanicista kun Rose koittaa olla tough girl ja esitellä olemattomia balettitaitojaan.

Puhun siis tästä. Katsokaa, ensimmäinen gif tässä blogissa! (joka on ärsyttävän pieni mutta)
Kotiin päästyään Eliza saa kohtauksen. Ei vaan tää on vaan turha kuva jonka tungin tähän postaukseen vain koska Elizan kasvot on niin nätit :3

Tämä ei ole Eliza, vaan vihainen Katriina Terhakainen! Jolla nyt sattuu olemaan samat vaatteet kuin Elizalla koska syyt. Tosiasiassa tykästyin tohon asuun niin paljon että pistin sen kahdelle simille XD

Back to the gym! Sama akka joka ihannoi Elizan jalkoja vähän liikaa päätti kokeilla taitojaan nyrkkeilyssä.

Bob kokeili samaa, mutta jälleen huonoin tuloksin. Poor Bob.

KATTOKAA, SE ON TONI LORULA! Oikea fuckboy, joka on ainakin kuuden lapsen isä. Yksi lapsi on Katriina Terhakaisen kanssa, yksi Tiina Terhakaisen kanssa ja kaksi Niina Terhakaisen kanssa. Eiku tossa olikin vaan viis skidiä. No anyway, kauhea portto! :D
Luoja, tällä naisella taitaa olla jotain vihanhallintaongelmia. D: Aggressiivisen näköstä touhua!

Ja poor Bob matkii perässä.  Sä et oo enää ala-asteella, jossa saattoi syödä tyyliin hiekkaakin kun kaverikin teki niin.

Meet Tiina Terhakainen! Nätti tyttö. :3

Tää kuva onkin Lauran ja sen gingermiehen häistä! Laurahan on tässä raskaana, joten.

Oksupoksuhan sieltä tuli. 
Lauran gingermies tykkää asettaa kätensä morsiamensa vartalon läpi. Mitä tähän nyt pitäs sanoa.

Ei mitään, paitsi että ONNEA! Laura ja sen mies on nyt virallisesti aviopari. Lauran häämekko on muuten aivan järkky.

Ja täällä taidetaan synnyttää. Tai tehdä vatsalihaksia. You decide.


Tässä oli tämä postaus! Sekalaisia kuvia maustettuna mun huonolla huumorilla. Ainakin itse hymyilin enemmän kuin kerran näitä tekstejä kirjoittaessani :D Kirjoitusvirheitä saattaa poikkeuksellisesti olla koska vaikka tarkistin tän postauksen niiden varalta, mun yleensä tarkat silmät ei oo välttistä huomannu niitä pikkupaholaisia.
Sori, että edellisestä kunnon postauksesta on kulunut niin kauan aikaa! Ei ole vain ollut tosiaan mitään ideaa postaukseen, ja koulussakin on riittänyt kiirettä. Kohta onneksi helpottaa kun kesä alkaa lähestyä :D Tai no toisaalta ei, koska kevät on tunnetusti kokeiden aikaa ja kun mulla on vielä normikokeiden lisäksi valtakunnalliset niin....

Se voi tarkottaa että uusi postaus tulee ehkä jopa vasta toukokuussa. Snif ;c
Mutta yritän kuitenkin pysyä aktiivisena ja lukea teidän muiden postauksia ja tarinoiden osia ym.! Kommentteja multa tulee harvaan, mutta yleensä luen ainakin kaikki uudet postaukset hetimiten jos ne näkyy hallintapaneelissa. :)

Toivottavasti tykkäsitte edes pikkiriikkisen vilauksesta Pannukakkuperheen elämään!
Lisää näistä eriskummallisista simeistä saattaa olla tulossa myöhemmin postauksen muodossa. We'll see.
Mutta nyt kuitenkin toivotan kaikille hyvää alkavaa kevättä!

-hedgehog-















4 kommenttia:

  1. Jostain syystä olin unohtanut tän blogin kokonaan, mutta tulin taas kattomaan. :) Toki siis se minkä takia olin unohtanut tän ei johtunut susta vaan siitä että en oo nelosen ystävä, vaikka oonkin viime aikoina lukenut yllättävän paljon sims 4/ sims 2 aiheisia blogeja. :)

    -Lukija-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, ei mitään!
      Tykkään itse nelosesta aika paljonkin nykyään, mutta katson jatkanko sillä vai kolmosella. c:

      Poista
  2. Kivoja kuvia! Ovatko muuten nuo Elizan pisamat jostain ladattuja? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitän! Ja on ladatut nuo pisamat, muistaakseni nämä -->
      http://modthesims.info/download.php?t=550040

      -hedgehog-

      Poista