12.20.2015

Jouluextra #4


Nyt onkin astetta salaperäisempää, kun tän jouluextran aihetta ei lukenutkaan tuossa otsikkokuvassa!
Mutta tosiaan. Tämähän on siis viimeinen extra, joten piti keksiä jotain extraa extraan. Hehe.

Ja mikäpä olisikaan parempi idea, kuin antaa teille maistiaiset...






...uudesta TARINASTA WUHUU
Elikkäs joo, en voi pitää näppejäni erossa simstarinoista. Yritin aloittaa simstarinaa jo kahdesti teiltä lukijoilta suljetulla blogilla, mutta sitten ärsyynnyin saamattomuuteeni ja poistin blogin. Sitten, pienen tauon jälkeen ajattelin että nyt mä otan itseäni niskasta kiinni ja teen sen uuden tarinan ja blogin vaikka väkisin. Ulkoasu ja kaikki siellä on kesken, mutta koettakaa kestää. Itse olen suht koht tyytyväinen prologiin, toivottavasti teistäkin edes muutama tykkäisi. :)

Ainiin, se linkki!

--->klik<--- 

Tämän extran jälkeen hedgehog's sims vetäytyy joululomalle, eli uutta postausta on odotettavissa sitten vasta tammikuussa. Todennäköisesti jatkan Adelynnin ja Sergeyn seikkailuilla, ja näette myös niitten skidin! Jejs.
Mutta nyt toivotan jo etukäteen teille oikein hyvää joulua!
-hedgehog-



(PS: Vaikka postauksia ei tähän aikaan vuodesta enää tulekaan, olen silti aktiivisena simsblogimaailmassa. Eli uusista postauksista voi yhä ilmoitella cboxiin, vaikka todennäköisesti olen bloginne lukija ja huomaan uudet postaukset hallintapaneelissa.)

2 kommenttia:

  1. Yay, simstarinoita ^^ Itsekin haluaisin kovasti joskus aloittaa sellaisen, sillä tykkään kuitenkin kirjoittaa ja näin :D Joskus kirjoitin ihan omiin tiedostoihini jotain simstarinan tapaista, mutta lopulta kyllästyin :p Ehkä kokeilen jossain vaiheessa poseplayerin latausta (ainakin, musta tuntuu, et kone ei pyöritä valaistusmodia) c:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihi, simstarinat on kivsuja :3

      Ja mullakin lähtee kiinnostus omia simsstooreja kohtaan tosi helpolla, että ihme kun sain tuon prologin ees julkastua.
      Poseplayer kannattaa ladata, koska poset tuo niin paljon aitoutta tarinoihin! Valaistusmod mulla muistaakseni on, mutta HQ-modia (vai mikä se onkaan) en saanut toimimaan koneella.

      -hedgehog-

      Poista